İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Durusu Hüseyin Ökten Anadolu Lisesi

Durusu Hüseyin Ökten Anadolu Lisesi

Durusu Mahallesi Karaburun Caddesi No136/1 Arnavutköy/İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizi çağın gerektirdiği nitelik ve beceriye sahip, girişimcilik ruhu gelişmiş bireyler olarak yetiştiren, öğrencilerini istenilen nitelik ve donanımlı olarak hazırlayan örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi orta öğrenim düzeyinde, ilimiz ve ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelik ve donanıma sahip bireyler olarak yetiştiren seçkin bir öğrenim kurumu olmaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2015
Öğretim Şekli :Tam Öğretim
Ders Başlama: 09:00 Ders Bitiş: 16:10
İngilizce ve Almanca
Ulaşım
Okulumuza yaklaşık her saat Mescidi Selam durağından kalkan İETT otobüsleri ile ulaşılabilir.
Var Tel: 05367311431
Okulumuz ilçe merkezine 17 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Okulumuz butik bir okuldur. Mütihiş bir doğal çevreye ve Eğitimci ekibine sahiptir. 2023 yılında 9. Sınıfa 80 öğrenci almıştır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Taban puanı 2022 yılında 70 puan iken 2023 yılında taban puanı 75 puana çıkmıştır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
2023 yılında mezunlarımız Tıp fakültesi dahil Türkiye´nin birçok güzide üniversitesine yerleştiler.
Sportif Etkinlikler
İstanbul Büyükşehir Belediyesi futsal başkanlık kupasında mücadelesi ve Sınıflar Arası Futbol Turnuvası, Müzik Korosu, Münazara Yarışmaları, futbol, basketbol, voleybol kız ve rkek takımlarımız mevcuttur.
4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Sergisi
Okulumuzda toplam faal 14 dersliğimiz bulunmaktadır.